GlassOuse Hodemus med munnklikk

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 4 900,00 Inkl mva kr 6 125,00

Oversikt

En fantastisk Bluetooth hodemus hvor du har god kontroll på musepeker, og klikker med munnstykket.


HMSnr: 232987

Flere visninger

Detaljer

Denne smarte hodemusen gjør det mulig å kontrollere datamaskinen kun med hodebevegelser. Denne nye elegante teknologien gir mennesker som av ulike årsaker ikke kan benytte en vanlig løsning med tastatur og mus tilgang til datamaskiner og andre enheter. Ni sensorer registrerer selv den minste bevegelse. Når brukeren ser rett på skjermen, forblir markøren i midten, og enhver liten bevegelse beveger musepekeren.

GlassOuse brukes på samme måte som briller. Og har du allerede briller, passer GlassOuse rett over brillene dine. Første gang du bruk slår du på Bluetooth på datamaskinen, nettbrettet, Smart TV’en eller smarttelefonen. Slå deretter på GlassOuse og velg bluetooth-tilkoblingen. Fullfør kalibrering. Det kan være lurt å sett ned hastigheten til musepekeren i museinnstillingene inntil du blir vant til bevegelsen. Nå er det bare å begynne å bruke. Når du har koblet enhetene sammen èn gang, husker de hverandre til neste gang.

Bruk små hodebevegelser for å flytte musepekeren. Deretter bruker du biteklikket ved enten å trykke leppene eller tennene sammen for å gjøre museklikkene. Bite-dekselet er fleksibelt, robust, giftfritt og rett å rengjøre. Hodemusen leveres med to silikontbitedeksel, men ekstra kan kjøpes.

Dette kan også være et godt ergonomisk alternativ til de som sliter med forskjellige belastningsskader i arm og skulder.

Er kompatibel med Windows, Android, iPadOS13, Linux, Mac og Smart TV'er via Bluetooth. 

Se introduksjonsvideo her.

Se hvordan Gareth fra Belfast styrer droner ved hjelp av en spesialbygget kontroller og Glassouse i denne videoen.

Les artikkel om Gareths dronekjøring i Drone Magazine.

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').