Skoog Musikk kube

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 1 500,00 Inkl mva kr 1 875,00

Oversikt

En alternativ måte å uttrykke musikk på!


HMS-nummer 168749


 

Flere visninger

Detaljer

Skoog er følsom for hvordan og hvor den blir berørt. Fra fjærlett til hardt kan den trykkes på, skvises, klemmes, vris eller slås på, og man får umiddelbart en musikal respons.

I programvaren kan man velge mellom tolv forskjellige musikkinstrumenter, og man kan uttrykke disse instrumentenes autentiske lyder. Her er det virkelig noe for alle. Gi en forsiktig klem for en jevn dønning av messing, eller hva med en subtil vri for en skrikende overblåst fløyte? Og med en tone på hver side er det enkelt å lage akkorder og melodier. Du kommer til å ville gjøre det igjen, og igjen...

En pakke med Skoog  inneholder en multi-touch-sensor og en CD med prorgramvaren. Installer programvaren på datamaskinenen, koble til høyttalere og koble til Skoog til USB-porten og du er klar til å spille. Skoogs justerbare følsomhet og innstillinger gjør at selv en nybegynner kan spille som en proff. Med mulighet for å lage egendefinerte brukerprofiler (skreddersydd for å passe hver enkelt bruker) og omfattende bruksmuligheter kan alle på en enkel måte ha glede av denne. I tillegg til å spille instrumenter, kan man legge inn og spille av egne lyder eller velge i et stort ressursarkiv av lyder. I arkivet finnes det også ”noteark” med farger slik at man kan lære å spille egne sanger, eller man kan velge et backingtrack og spille med i en sang.  Den er fleksibel og enkel å ta i bruk. I tillegg til mulighet for læring, kreativitet og å uttrykke musikk, er den morsom og engasjerende.

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').