Swivl

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 7 192,00 Inkl mva kr 8 990,00

Oversikt

Swivl er en fjernstyrt robotkameramann med mikrofon. Med denne kan du gjøre videoproduksjon med smarttelefonen med god lydkvalitet, og allikevel alltid være i bildet.

Flere visninger

Detaljer

Swivl er et robotstativ laget for nettbrett eller smarttelefon. Den virker som din personlig kameramann når du skal ta opp en forelesning, presentasjon eller skoletime. Roboten følger senderen og sørger for at kameraet vender mot deg når du beveger deg slik at du og det du ønsker å vise er i fokus. Dette er en smart løsning for omvendt undervisning, eller for å kunne dele undervisningen med elever som av en eller annen grunn ikke kan møte på skolen.

Nettbrettet eller telefonen  settes i roboten. Senderen fungerer også som mikrofon og fjernkontroll og har 10 meters trådløs rekkevidde. Senderen kan du f.eks ha rundt halsen. Start og stopp  videoopptaket som du ønsker fra kontrollen.  Du kan streame direkte om du vil.

Man kan også benytte en app fra Swivl som er en sikker skybasert plattform. Den gjør det enkelt å lagre presentasjonen ,og du kan også legge til notater, bilder eller andre ting i presentasjonen. Det du legger ut legges ut på delt område som    elevene kan logge seg inn på. Det er også mulig å samhandle med elevene. For eksempel kan du lage en quiz, og elevene kan svare på spørsmål i Swivl-appen. 

Swivl kommer med kabel for iOS.

Nettbrett følger ikke med.

Video hvor Swivl brukes i synkron undervisning, delvis elever i klasserom og delvis hjemme HER

 

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').