Fable Hello Class+

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 71 216,00 Inkl mva kr 89 020,00

Oversikt

Fable er et robust robotbyggesett med moduler som gjør det mulig for alle å skape sine egne roboter på bare noen minutter. Hello Class+ har 16 ledd-moduler, og sikrer at alle elevene i en klasse får mulighet til hand-on-læring. Dette settet kan gå på rundgang og brukes igjen og igjen!

Flere visninger

   

Detaljer

Fable er et robust dansk-produsert robotsystem som består av forskjellige moduler som enkelt klikkes sammen. Modulene kommer i en rekke former og kan settes sammen på mange forskjellige måter som gir roboten ulike funksjoner som bevegelse og sensorer.

Med Fable utvikler de unge teknisk og digital kompetanse for det 21. århundre, og kan brukes på tvers av fagområder og nivå. Systemet er laget for undervisning i programmering, robotteknologi, matematikk, fysikk og innovasjon for grunnskole, videregående og høgskoler/universitet. Her finnes det oppgaver tilpasset forskjellige nivåer, fra enklere oppgaver og opptil avanserte problemstillinger.

Skoler kan helt gratis låne et Fable-sett i 30 dager. Send en epost til post@daisy.no.

Fable har en robust design som tåler en skolehverdag. Det finnes forskjellige sett med forskjellig innhold, kvalitetskomponenter med sterke motorer, presise sensorer, og magnetiske koblinger som er lette å sette sammen. Skolebyggesettene kan skaleres fra få til mange moduler. Funksjonsmodulene gir roboten funksjonalitet som bevegelse og sanser. Byggemodulene har ikke elektronikk, men finnes i forskjellige former for å skape nye design.  Utvidelsesmodulene gjør det mulig å kombinere med andre systemer. For eksempel kan en robot få montert på en lego-hånd, en smarttelefon som kjører Skype, et 3D printet hode, eller laserpekeren som følger med. Ved å kombinere funksjons-, bygge-, og utvidelsesmodulene har elevene uante muligheter for å skape forskjellige typer roboter.

Fable Hello Class består av:

  • 16 x leddmodul med to sterke servo motorer
  • 16 x Dongle for trådløs programmering
  • 16 x Lego connector modul
  • 16 x 4XY byggemodul (kropp)
  • 16 x Connector modul for 3D-printede deler
  • 16 x Laser pointer
  • 16 x Box with base stand
  • 8 x Smartphone holder
  • Tilgang til undervisningsleksjoner

Elevene programmerer modulene trådløst til å gi den ønskede handling via et grensesnitt som kjører på PC eller Mac. Blockly kan tilpasses den enkeltes nivå av kompetanse, fra enkel visuell programmering til mer avansert programmering, og videre til tekstbasert programmering med Python. Programmet tillater også enkel databehandling med grafer eller logging av data til filer for senere behandling i f.eks. excel.

Ipad og Chromebook-versjoner av Blockly lanseres i løpet av 2019.

INFORMASJON OM SETTENE:

Ledd-arm-settene:

Fable Hello! er et standard-sett som egner seg for 3-6 brukere i inntil 2 grupper.

Fable Hello! Class er beregnet for et klasserom, - som enten kan deles opp på 10 grupper av elever, eller større grupper som bruker flere moduler til å lage mer avanserte roboter. Settet består av 10 ledd-moduler med tilbehør.

Fable Hello! Class+ sikrer at alle elevene får tilgang til flere moduler. Settet består av 16 ledd-moduler-sett med tilbehør.

 

Spin-settene:

Fable Play! er et standardsett med to spin-moduler som kan kommunisere. Disse kan f.eks programmeres til spill, konkurranse eller fotballkamp.

Fable Play! Class aktiverer en hel klasse for å lage kjørbare roboter med hjul, som kan konkurrere mot hverandre eller lage andre utfordringer ved hjelp av de mange tilleggene som følger med. 10 spin-moduler med tillegg.

Fable Play! Class+ har hele 16 spin-moduler med masse tillegg, og gir alle mulighet til maksimal læring og kreativitet.

 

Samle-settene som består av begge deler:

Fable Makerspace er en samling med litt av alt. 3 ledd-moduler og 3 spin-moduler og mange tillegg, gjør det mulig å bruke kreativiteten til å lage spennende løsninger.

Fable Makerspace+ har 6 ledd-moduler og 6 spin-moduler og masse tillegg, og er den ultimate skolepakken som gir rom for kreativitet og spennende læring!

Trykk her for lærerveiledninger.

Trykk her for oppgaver.

Nedlastning av programvare, manualer og 3-d printfiler her.

Se film på youtube: https://youtu.be/E-q3aTmlqmY

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').