Inspiration Tankekart

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 976,00 Inkl mva kr 1 220,00

Oversikt

Inspiration er programmet for å lage tankekart, organisasjonskart, idéskisser og for å strukturere momenterInspiration er et av de mest brukte verktøyene i norsk skole fra mellomtrinn til videregående. Programmet bidrar til å strukturere og organisere stoffet på en enkel måte, og gir god visuell støtte. Programmet er lettfattelig, men gir samtidig mange muligheter.


HMS nr 147250

Flere visninger

Detaljer

Bruk av tankekart kan motivere elevene og gjøre dem aktive og deltakende i læringsprosessen. Skoleelever og studenter får et verktøy for å jobbe med effektive læringsstrategier som gir økt læringsutbytte. I tillegg til å være et godt redskap for å aktivere forkunnskaper, er digitale tankekart som presentasjonsverktøy en god måte å synliggjøre elevenes kunnskap gjennom lyd og bilder.

 

Inspiration er et avansert presentasjonsverktøy som allikevel er enkelt å ta i bruk. Du er i gang med tankekartet i løpet av få minutter fordi programmet benytter lettfattelige symboler og har et stort clipart-arkiv. Skriv inn tanker og ideer som i et tekstprogram, eller vær kreativ ved å skrive ideene inn i bobler, firkanter eller tegninger som hentes fra en rikholdig bildebank. Programmet oppdaterer seg automatisk i begge skjermbildene automatisk. Tankekartet kan overføres til Presentation Manager, et powerpoint-liknende program. Dermed har du hele skissen for å lage en strukturert og profesjonell presentasjon.

Mange ferdige maler kan hentes frem og jobbes med, og kan brukes som støtte for et tema. Sett inn egne bilder, video eller lyd for å friske opp presentasjonen. Ved å kunne hente inn materiale på en enkel måte (bilder, filer, utklipp, weblenker osv) og lagre det rett inn der du ønsker, går det raskt å lage en presentasjon ut av stoffet du jobber med. Bildene fra bildebanken kan også hentes inn i andre program for eksempel for å lage oppgaver.

Se video her

Last ned 30-dagers demo her.

Kontakt oss for priser for skole- og kommunelisenser. Vi finner den lisenstypen som passer for dere. Kjøp eller leie.

Priseksempel skole i intervallet 6-19 lisenser - kr 600,- pr lisens for kjøp.

 

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').