* Påkrevde felt

Eksl mva: kr 1 440,00 Inkl mva kr 1 800,00

Voxit SpeakApp 2.6 Pakk selv

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 1 440,00 Inkl mva kr 1 800,00

Oversikt

Voxit SpeakApp 2.6 talesyntese er et dataprogram som kan lese opp tekst fra datamaskinen.


Legg til det du selv vil ha og trenger til høyre.


 


Om du ønsker både norske og engelske stemmer er det et tillegg på 555,- eks. mva.


Flere visninger

   

Detaljer

Voxit er et brukervennlig og populært leseverktøy for alle som vil ha tekst lest opp. Det er også mye brukt i språkopplæring. Ved å kombinere lytting med lesing vil du lettere forstå og lære. I Voxit SpeakApp 2.6 følger det med norsk lydering, noe som er egnet til tidlig lese og skriveinnlæring og brukes blant annet til metoden STL+ (Skrive seg til lesing med talende tastatur)

Voxit SpeakApp er spesielt godt egnet for de med lese- og skrivevansker. Da kan en talesyntese være til god hjelp og motivasjon i skolehverdagen.

Programmet kan også brukes til å lage egne lydbøker. Mange har også god nytte av muligheten til å lytte til egenprodusert tekst, noe som gjøre det enklere å oppdage skrivefeil på egenhånd.


Du kan selv legge til prediksjon og stavekontroll eller PDF-leser/OCR-skjermfanger.

Prediksjon: Er en liten boks med alternative ord som kommer opp som hjelp når en skriver et ord. Fungerer inne i skrivevinduet.

Stavekontroll/skrivestøtte: Rød strek som markerer at ordet er skrevet feil. Her får du også opp en liten boks med alternative ord. Fungerer inne i skrivevinduet.

PDF-leser/OCR-skjermfanger: PDF'er er vanligvis ikke mulig å markere, og dermed kan man heller ikke få dem opplest. PDF-leseren "låser opp" og  gjør det mulig å lese alle PDF'er. OCR-skjermfanger fungerer slik at du kan få lest opp all tekst som finnes på dataskjermen, selv om det er tekst på et bilde. Fungerer over alt.

 

Ta kontakt på: post@daisy.no for nedlastning av program eller demo.

 

Om du ønsker andre stemmer som tysk, fransk, spansk, polsk, svensk, dansk, islandsk, finsk, amerikansk, italiensk, portugisisk, nederlandsk, belgisk eller tjekkisk, tar du bare kontakt med oss for priser og bestilling. For mer informasjon om de forskjellige stemmene se oversikt HER.

 

HMS-nummer:

 

Norsk Stine: 192134

Norsk Nora: 192135

Engelsk Serena

Norsk og engelsk :

 

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe, eller vil bestille over telefon.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').