Voxit SpeakApp 2.6 Komplett pakke

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 2 600,00 Inkl mva kr 3 250,00

Oversikt

Voxit SpeakApp 2.6 talesyntese er et dataprogram som kan lese opp tekst fra datamaskinen.


Denne komplette pakken inneholder: 
Norske og engelske stemmer, lydering på norsk, ordprediksjon, skrivestøtte, PDF-leser /OCR-skjermfanger.


 


HMS-nummer: 192133

Flere visninger

   

Detaljer

Programmet er et brukervennlig og populært leseverktøy for alle som vil ha tekst lest opp. Det er også mye brukt i språkopplæring. Ved å kombinere lytting med lesing vil du lettere forstå og lære. I Voxit SpeakApp 2.6 følger det med norsk lydering, noe som er egnet til tidlig lese og skriveinnlæring og brukes blant annet til metoden STL+ (Skrive seg til lesing med talende tastaur)

 

Voxit SpeakApp er spesielt godt egnet for de med lese- og skrivevansker. For skoleelever vil det være aktuelt fra 4.-5.-klasse og oppover. Da kan en talesyntese være til god hjelp og motivasjon i skolehverdagen.

Programmet kan også brukes til å lage egne lydbøker. Mange har også god nytte av muligheten til å lytte til egenprodusert tekst, noe som gjøre det enklere å oppdage skrivefeil på egenhånd. 

 

Prediksjon: Er en liten boks med alternative ord som kommer opp som hjelp mens man skriver et ord. Fungerer inne i skrivevinduet.

Stavekontroll/skrivestøtte: Rød strek som markerer at ordet er skrevet feil. Her får du også opp en liten boks med alternative ord. Fungerer inne i skrivevinduet.

PDF-leser/OCR-skjermfanger: PDF'er er vanligvis ikke mulig å markere, og dermed kan man heller ikke få dem opplest. PDF-leseren "låser opp" og  gjør det mulig å lese alle PDF'er. OCR-skjermfanger fungerer slik at du kan få lest opp all tekst som finnes på dataskjermen, selv om det er tekst på et bilde. Fungerer over alt.

 

Ta kontakt med oss på post@daisy.no for nedlastning Voxit SpeakApp eller demoversjon.

 

Om du ønsker flere stemmer som tysk, fransk, spansk, polsk, svensk, dansk, islandsk, finsk, amerikansk, italiensk, portugisisk, nederlandsk, belgisk eller tjekkisk, tar du kontakt med oss for priser og bestilling.

 

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').