Lingdys

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 2 524,80 Inkl mva kr 3 156,00

Oversikt

Prisen er for kjøp av enkeltlisens. Kontakt oss for pris på kjøp eller leie av flere lisenser.

Lese- og skriveverktøyene Lingdys er utviklet for å hjelpe personer med dysleksi eller andre former for lese- og skrivevansker.

Flere visninger

   

Detaljer

Stavekontrollen i Lingdys er spesielt tilpasset skrivesvake. Den takler flere feil per ord enn tradisjonelle stavekontroller gjør. Stavekontrollen i Lingdys kan tilpasses dialekten til den som skriver, og har også andre innstillinger for å kunne tilpasses den enkeltes behov.

Ordfullføring er ordforslag som kommer opp før man er ferdig med å skrive et ord. Ordfullføringen i Lingdys foreslår ord ut fra sammenhengen. Skjermleseren i Lingdys kan lese opp nesten alt du ser på skjermen. Den er utviklet for lesesvake og gir god grafisk tilbakemelding til brukeren ved at den markerer ord som leses opp, slik at det blir lettere å følge med i teksten. Den gir også mulighet til å lagre tekst som lydfiler.

Ordboksoppslag er nyttig for å skille betydningen til ord som ser like ut og uttales likt, for eksempel vert, hvert og vært.

Linglyder, lydering av bokstavene som tastes, leveres med Lingdys og Lingright.

Kombinasjonen av stavekontroll, ordbøker, ordfullføring, skjermleser og kunstig tale gir effektiv hjelp til både lesing og skriving.

Kontakt oss for priser.  

Ta kontakt med oss på Daisy AS dersom du er en skole på Østlandet for mer informasjon, tilbud eller kurs i produktene.

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').