BBC Micro:bit klassesett, 10 stk. i en pakke.

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 2 120,00 Inkl mva kr 2 650,00

Oversikt

Skolepakke/club sett med 10 BBC Micro:bit sett. Micro:bit finnes også i skoleprogrammet Super:bit. 


12.11.21: Vi har fortsatt noen igjen av denne versjonen på lager. Versjon 2 kan vi ikke bekrefte leveringstid på dessverre. Flere visninger

Detaljer

BBC Micro:bit gjør det enkelt og rimelig å komme i gang med nettbasert koding.  Dette er en kraftig, programmerbar mikrodatamaskin laget av BBC og noen andre partnere for å motivere barn til å komme i gang med programmering. I England har myndinghetene innført programmering som eget fag, og 1 million elever har fått en Micro:bit. Her trenger man ikke installere noe. Det er bare å koble den til pc eller mac (som er koblet til internett), klikke på filen som kommer opp, og du kommer rett til Micro:bits kodeside. Her velger du en av editorene å kode i, fra enkle blokkbasert til mer avanserte kodespråk. CK Javascript, Microsoft Makecode og Pyhton. Ved hjelp av emulatorene kan du se hvordan programmet oppfører seg før du overfører til Micro:biten.

Micro:bit har akselerometer, kompass, to programmerbare knapper og 25 små røde ledlys virker som en skjerm. I tillegg kan du koble til forskjellige ting til koblingspinnene på kortet (f.eks. målingsutstyr). Du kan lage alt fra roboter til musikkinstrumenter. Her er det fantasien som setter grenser. Det ligger mange oppgaver du kan komme i gang med på www.kidsakoder.no. Dette produktet finnes også som en del av produktpakken til Super:bit.Ta kontakt med skolens vitensenter for å høre mer om superbit-prosjektet. Oppgaver og ideer til bruk finnes på flere nettsteder, blant annet på microbit.org, BBC, og også på vitensenternes nettsider. 

Kortet har innebygget bluetooth og kan også kobles til android eller iPhone/iPad.

Denne klasseromspakken inneholder 10 sett med BBC Micro:bit, batterikasse til 2 stk. AAA batterier og usb-kabel.

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').