Temakasse koding i skolen, Large

Bli den første som omtaler dette produktet

Eksl mva: kr 99 999,20 Inkl mva kr 124 999,00

Oversikt

Dette er en samling med produkter som inneholder mange forskjellige programmérbare ressurser for grunnskolen.

Flere visninger

   

Detaljer

Denne pakken består av varierende programmerbare ressurser tilpasset forskjellig alder og nivå. Dette utvalget gir læring og utfordringer i teknologi, programmering, sensorer, elektronikk, matematikk, roboter og gir gode muligheter til tilpasset undervisning og høy motivasjon hos alle.

1.-4. trinn: Oppladbare gulvroboter. Blue-bot gir umiddelbar respons når man trykker inn knappene den har på ryggen, og gir god trening i å gi og motta kommandoer. Disse kan med fordel brukes som ressurser i flere fag, med oppgaver i både i norsk, matematikk og andre fag (f.eks. programmér roboten til å samle inn alle lekene på matten som begynner med bokstaven "B" og legg de i tilhengeren, eller til å gå til rett svar på et regnestykke mm). Med sekvenskort kan man visualisere koden før man legger den inn. Blue-bot kan også styres fra et nettbrett (bluetooth).

3.+trinn: InO-Bot er en robotbuggy som kan styres gjennom programmeringsspråket Scratch (blokkprogrammering), enten i Windows eller iOs.

4..+ trinn: Sphero BOLT syres fra en app på et nettbrett/telefon/Chromebook. Det er en motiverende ball som inneholder led-skjerm og flere sensorer i tillegg til mange muligheter til styring, spill og programmering. Et power-sett kommer med en koffert som oppbevarer de trygt med innebygget avkjøling og lading. BOLT kan også kommunisere med de andre BOLT-ballene. Kodingen gjøres gjennom blokk-programmering eller script-/tekstprogrammering.

5.+ trinn: BBC Microbit er en mikrodatamaskin med flere innebygde programmérbare komponenter og kan programmeres i både blokkprogrammering og script-/tekstprogrammering. Inventors kit er en pakke med elektroniske deler og oppgaver. Zip-led gir også mulighet for programmering av lys. De små høyttalerne med krokodilleklemmene gjør at du kan lytte til lyder/musikk som du har programmert. Mi:node er et sett med sensorer til micro:bit. Her kan man teste og logge ved hjelp av 10 forskjellige sensorer. Oppgavehefte lastes ned. Bit:Bot XL er en robot som du kan bygge, koble til Micro:bit og så programmere. Den kan programmeres til hvordan den skal kjøre/reagere, men har også mange sensorer og komponenter som kan programmeres.

5.+trinn: ProBot kan programmeres direkte på knappene på bilen. Denne kan man bruke til å kode enkel eller avansert matematikk. Sett i en penn, og regn ut hvilke kommandoer man må legge inn for å få ProBot til å lage en matematisk figur når den kjører på et ark. F. eks. "repeter 4 ganger: kjør 10 cm, snu mot høyre 90 grader" Trykk på "Kjør"-knappen og se at bilen tegner en firkant. Med Probotix-programvaren kan man lage virkelig avanserte tegninger.

5.+ trinn: Fable large sett:  Fable er et byggesytt som består av forskjellige moduler som enkelt kan settes sammen og tas fra hverandre igjen for å lage egendesignede roboter. Bevegelsene til roboten programmeres i Blockly eller Python. En app for nettbrett er under utvikling også. Dette settet egner seg for inntil 5 grupper med elever.

2 stk. 6-pk Blue-bot m/ladestasjon

1 stk. sekvenskort til Blue-bot

1 stk. tilhenger til Blue-bot

1 stk. Mattepakke til Blue-bot (3 temamatter og 1 transparent med lommer)

1 stk. Power Pack Sphero Bolt, 15 stk. med lade- og oppbevaringskoffert

4 stk. Microbit klasseromspakker med 10 stk. starter-set i hver

20 stk. Kitronik BBC micro:bit Inventors kit m/20 stk. Kitronik Zip leds

20 stk. BBC microbit høyttalere

5 stk. 10-pack med krokodilleklemmer

10 stk. Mi:Node IoT development kit for micro:bit

20 stk. BitBot XLRobot buggy til micro;bit

6 stk. InO-Bot buggy

6 stk. ProBot

1 stk. ProBotix software

1 stk. Fable Large set

Tilleggsinformasjon

Size Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').